Радянський рецепт Олів’є

  • Вигляд
    12


1 год. 0 хв.

4 порції

Олів’є став неймовірно популярним за радянських часів. Не дивно, що саме радянський рецепт досі користується популярністю. Причому не лише у нас, а взагалі у всьому світі. Ділюсь тонкощами та секретами перевіреної часом класики.

складові

  • Варена ковбаса –
    300 г
  • Картопля –
    3 штуки
  • Яйця курячі
    4 штуки
  • Морква –
    1 штука
  • Зелений горошок –
    1 банку
  • Яблука –
    1 штука
  • Мариновані огірки –
    2-3 штуки
  • Майонез –
    150 г

Покроковий рецепт приготування

Відваріть до готовності картоплю, моркву та яйця окремо один від одного. Охолодіть.

Наріжте всі інгредієнти на олив’є дрібним кубиком, додайте горошок і перемішайте салат.

Перед подачею заправте майонезом салат.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]